Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Tràmits

Tràmits

Pagar un rebut o una liquidació pendent de pagament

DescripcióPagar un rebut o liquidació que estigui pendent de pagament dins del període voluntari.


Qui ho pot demanar?  • Els obligats al pagament o qualsevol persona, física o jurídica, que es vulgui fer càrrec d'un deute pendent.


Nota:


D'acord amb l'Article 14 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els següents col·lectius estan obligats a relacionar-se exclusivament per mitjans electrònics amb l'Ajuntament:


  • les persones jurídiques,
  • les entitats sense personalitat jurídica,
  • els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de l'activitat professional esmentada. En tot cas, dins d'aquest col·lectiu s'hi entenen inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils.
  • Els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

 


Documents que cal aportarPer fer el pagament d'un tribut, taxa o preu públic cal que disposeu de la notificació o avís de pagament i que el termini indicat en la notificació estigui vigent.

Disposeu dels mitjans de pagament següents:


  • Per finestreta o per caixer automàtic de les entitats bancàries col·laboradores: Banco Popular, Banc Sabadell Atlàntic, Santander Central Hispano o BBVA.
  • Per domiciliació bancària: podeu domiciliar els vostres rebuts lliurant l'autorització annexa als avisos de pagament a la vostra entitat bancària o fer la petició a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Les peticions de domiciliació s'hauran de realitzar 20 dies abans de l'inici del període voluntari de cada tribut.
  • Per internet amb targeta de crèdit o dèbit en la Seu Electrònica: Pagament online
  • Per internet Banca en línia: aquesta opció està disponible per als clients d'entitats amb servei de banca electrònica
  • Presencialment amb targeta de crèdit o dèbit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

On es demana (Presencial)
Oficina d'Atenció Ciutadana


Atenció presencial exclusivament mitjançant cita prèvia.

Podeu demanar la vostra cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat, enviant un correu electrònic a l'adreça oac@santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 937216800.

Oficina Ajuntament

Plaça de la Vila, 1 (08192)
De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 hores; i divendres de 8.30 a 14 hores.
Telèfon: 937216800


Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 15 a 20 hores i divendres de 8.30 h a 14 hores
Telèfon: 937840136


Consulteu els horaris especials de Setmana Santa, estiu i Nadal


 


On es demana (En línia)Aquest tràmit no requereix de certificat electrònic, atesa la possibilitat prevista en l'article 33 del Reglament General de Recaptació, en la que s'estableix que qualsevol persona pot efectuar el pagament d'un tribut. Per dur a terme aquest tràmit caldrà estar en possessió de l'avís o carta de pagament del tribut de referència.

Cal accedir a l'opció 'Pagament de tributs i multes' de l'apartat de tràmits en línea sense certificat del menú horitzontal de l'esquerra i seguir els passos que s'indica.


Accepteu el certificat en cas que el vostre navegador us sol·liciti si confieu en l'emissor.

El nom dels arxius adjunts no poden contenir accents, ni espais ni símbols.


Enllaç: Sol·licitud online

Servei gestorServei d'Economia


CostGratuït


ObservacionsTerminis de pagament:

Es podrà fer el pagament en les entitats bancàries col·laboradores dins del seu horari d'atenció. Si realitzeu un pagament mitjançant els caixers automàtics fent ús del lector de codi de barres, és possible que es puguin realitzar els pagaments fins les 12 de la nit, però si feu ús d'aquesta opció recomanem que ho confirmeu amb la mateixa entitat prèviament.

Els pagaments amb targeta de crèdit o dèbit en les modalitat de la seu electrònica o de banca en línia permeten realitzar el pagament fins les 12 hores de la nit de l'últim dia del període de cobrament en voluntària.

Si el termini vigent per fer el pagament està exhaurit no el podreu realitzar. Per poder-lo fer efectiu haureu de sol·licitar una nova notificació amb un nou termini de pagament. La sol·licitud la podeu fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o en línia a través de la següent sol·licitud mitjançant registre electrònic (en aquest cas caldrà que disposeu de certificat electrònic reconegut. Enllaç a certificats reconeguts). També podeu fer la petició via correu electrònic al correu oac@santquirzevalles.cat , on se us facilitarà el nou codi de pagament i referència per fer-lo efectiu.

Quins recàrrecs tenen els rebuts fora de termini?


Els rebuts que no hagin estat abonats en període voluntari tenen un recàrrec del 5%. En el moment que es notifica aquest deute en executiva, el recàrrec és del 10%. Si no es fa l'abonament dins del termini establert a l'última notificació, el recàrrec serà del 20 % i, a més, s'imposaran interessos de demora.
Recordeu que l'Ajuntament de Sant Quirze ofereix la possibilitat de fraccionar o ajornar el pagament de rebuts d'acord amb unes condicions determinades. Podeu consultar el tràmit de fraccionament o ajornament al tràmit relacionat.
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto