Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Tràmits

Agenda

Consultar rebuts pendents de pagament

DescripcióConsultar l'estat dels rebuts i liquidacions que estan pendent a nom del contribuent titular d'un certificat electrònic, aíxí com els elements que configuren el càlcul per determinar el deute tributari de cadascun d'ells.


Fer el pagament telemàtic o obtenir un duplicat de la carta de pagament per fer-la efectiva en una entitat bancària col·laboradora.


Qui ho pot demanar?Els titulars que figurin com a obligats tributaris dels mateixos.On es demana (En línia)Cal que disposeu de certificat digital acceptat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i que us hi identifiqueu en entrar a la nostra Oficina Virtual.

Accediu a l'opció 'Gestió de rebuts' de l'apartat consultes per obtenir un llistat d'aquells rebuts i liquidacions pendents i un altre d'aquells que estan pagats.

S'adverteix que pot ser que apareguin com a pendents de pagament rebuts que ja han estat pagats a través d'entitat financera o amb targeta de crèdit. Això és degut a que les entitats financeres ens comuniquen el pagament amb unes setmanes d'endarreriment.

Per pagar un  rebut pendent (només els rebuts que estiguin dins el període de pagament voluntari), cal que entreu al detall del rebut que es vulgui pagar, clicant-hi a sobre. A partir d'aquí es pot pagar amb diversos sistemes:
 

  • Amb targeta de crèdit:  Premeu el botó “Pagar amb targeta" i seguiu el passos que se us indiquen per poder pagar amb targeta de crèdit/dèbit.
     
  • Pagar per finestreta d'entitat financera: Premeu el botó “Carta de pagament”, imprimiu l'avís de pagament amb codi de barres que se us apareixerà i aneu a l'entitat financera per pagar l'import.
     

L'Ajuntament tindrà constància del pagament efectuat al cap d'unes setmanes. Si necessiteu acreditar el pagament, recordeu imprimir el comprovant de l'operació.


Enllaç: Sol·licitud online

Servei gestorServei d'Economia


Cost 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto