Inscripció als cursos de formació en matèria d’higiene alimentària
Descripció
Tramitar la inscripció als cursos de formació en matèria d’higiene alimentària en l’àmbit de la restauració col·letiva i en l’àmbit del comerç al detall de productes alimentaris.
Aquestes accions formatives permeten acomplir aquells requisits legals necessaris per garantir unes pràctiques correctes d’higiene i de manipulació d’aliments i la implementació dels autocontrols basats en l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC)..
La realització i superació de la formació s’acreditarà mitjançant l’expedició d’un certificat de formació.
Les accions formatives previstes són:
- Grup 1. Àmbit de la restauració col·lectiva:
19 de maig de 2022 (17.30 a 20.00 h) i 23 de maig de 2022 (17.00 a 19.30 h).
- Grup 2. Àmbit del comerç al detall de productes alimentaris:
19 i 24 de maig de 2022 (14.30 a 17.00 h).
Lloc de realització de la formació: Sala Salut Pastor de La Patronal.
Podeu sol·licitar la inscripció en aquests enllaços relacionats:
- Àmbit de la restauració col·lectiva
- Àmbit del comerç al detall de productes alimentaris
Qui ho pot demanar?
- Persones físiques
Requisits previs
Persones en actiu amb activitat professional al municipi en l’àmbit de la restauració o del comerç al detall de productes alimentaris i que no disposin de formació en matèria d’higiene alimentària, o que aquesta no sigui vigent.
En la sol·licitud cal indicar l'establiment en el qual treballeu, així com el lloc de feina que desenvolupeu.
Antelació amb què cal demanar
Termini per presentar les sol·licituds d’inscripció
- Del 3 al 17 de maig de 2022 FORA DE TERMINI
On es demana (Presencial)
En cas de necessitar ajuda per efectuar la inscripció, podeu adreçar-vos a:
Servei de Salut
Av. Pau Casals, 72
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Telèfon: 937216800
serveisalut@santquirzevalles.cat
On es demana (En línia)
Podeu sol·licitar la inscripció mitjançant aquests enllaços:
- Àmbit de la restauració col·lectiva
- Àmbit del comerç al detall de productes alimentaris
Accepteu el certificat en cas que el vostre navegador us sol·liciti si confieu en l'emissor.
El nom dels arxius adjunts no poden contenir accents, ni espais ni símbols.
Servei gestor
Servei de Salut
Cost
Gratuït
Mitjans de pagament
Observacions
D’acord amb la normativa vigent aplicable, la formació en higiene alimentària del personal manipulador ha de ser continuada i adequada a l’activitat laboral que es desenvolupi.