Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Tràmits

Tràmits

Aportació al banc de recursos per atendre necessitats de persones refugiades acollides al municipi

DescripcióL’Ajuntament vol crear un banc de recursos on recollir tots els oferiments de la població i que servirà per atendre les necessitats de les famílies refugiades acollides al poble.

Oferir recursos, tant de tipus material com de serveis, per cobrir les necessitats de les persones refugiades acollides a Sant Quirze del Vallès.


Si voleu col·laborar en atendre les necessitats de les persones acollides podeu oferir qualsevol tipus de recurs o servei a través d'aquest formulari.

Aquests recursos poden ser:

MATERIALS: Qualsevol recurs material que pugueu oferir al banc de recursos. Es demana que el material que es posi a disposició del banc estigui en bon estat.


PROFESSIONALS: Assistència jurídica, traducció/interpretació, psicologia, o qualsevol professió o habilitat que vulgueu posar a disposició del banc de recursos. El ventall de necessitats pot ser molt ampli. Les famílies que realitzin acollida poden necessitar, també, un cop de mà amb temes logístics. Per tant, qualsevol oferiment és benvingut.


SOCIALS: Des de temps de lleure compartit amb les persones acollides, temps per acompanyar-les a fer tràmits, perquè coneguin el poble, per fer canguratge, com a parelles lingüístiques o com a referents a les escoles, entre d’altres. Es demana que les persones que s’ofereixin puguin complir amb un compromís de dedicació estable.


D'altra banda, si esteu interessats/des en acollir una o més persones refugiades, podeu apuntar-vos mitjançant aquest tràmit.


Qui ho pot demanar?  • Persones particulars, empreses, professionals lliures, entitats i associacions.


Nota:


D'acord amb l'Article 14 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els següents col·lectius estan obligats a relacionar-se exclusivament per mitjans electrònics amb l'Ajuntament:


  • les persones jurídiques,
  • les entitats sense personalitat jurídica,
  • els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de l'activitat professional esmentada. En tot cas, dins d'aquest col·lectiu s'hi entenen inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils.
  • Els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

 


Antelació amb què cal demanar  •  En qualsevol moment

On es demana (Presencial)
Oficina d'Atenció Ciutadana


Atenció presencial exclusivament mitjançant cita prèvia.

Podeu demanar la vostra cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat, enviant un correu electrònic a l'adreça oac@santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 937216800.

Oficina Ajuntament

Plaça de la Vila, 1 (08192)
De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 hores; i divendres de 8.30 a 14 hores.
Telèfon: 937216800


Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 15 a 20 hores i divendres de 8.30 h a 14 hores
Telèfon: 937840136


Consulteu els horaris especials de Setmana Santa, estiu i Nadal


 


On es demana (En línia)  • Empleneu el formulari següent:

  Formulari en línia de sol·licitud

 


Accepteu el certificat en cas que el vostre navegador us sol·liciti si confieu en l'emissor.

El nom dels arxius adjunts no poden contenir accents, ni espais ni símbols.Servei gestorServei de Cooperació i Solidaritat


CostGratuït


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto