Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Tràmits

Tràmits

Sol·licitud per formar part de la Mesa del Procés Participatiu de Les Fonts

Descripció· Sol·licitar la participació d'un representant de l'entitat, associació o col·lectiu a la Mesa del Procés Participatiu de Les Fonts.


· La Mesa del Procés Participatiu de Les Fonts es va aprovar al ple de 30 de gener de 2020. És un òrgan col·legiat, de caràcter fonamentalment tècnic, amb funcions d’assessorament, emissió i formulació de propostes i suggeriments en relació amb les actuacions municipals en matèria del Procés Participatiu de Les Fonts.

· La mesa està composta per representants polítics, representants delegats per cadascuna de les entitats, associacions i col·lectius presents al barri i que tinguin el seu àmbit d’actuació a Les Fonts de Sant Quirze del Vallès, i personal tècnic de l’Ajuntament.

· Els ciutadans podran assistir com a públic a aquelles sessions de la mesa que siguin obertes.
 


Qui ho pot demanar?· Un representant delegat per cadascuna de les entitats, associacions o col·lectius presents al barri i que tinguin el seu àmbit d’actuació a Les Fonts de Sant Quirze del Vallès i que mostrin el seu interès a formar part d’aquesta Mesa, sol·licitant-ho a l’Ajuntament per escrit.


Nota:


D'acord amb l'Article 14 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els següents col·lectius estan obligats a relacionar-se exclusivament per mitjans electrònics amb l'Ajuntament:


  • les persones jurídiques,
  • les entitats sense personalitat jurídica,
  • els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de l'activitat professional esmentada. En tot cas, dins d'aquest col·lectiu s'hi entenen inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils.
  • Els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

On es demana (En línia)  1. Empleneu el formulari i adjunteu els fitxers, si és el cas. Els fitxers poden ser documents word o pdf.
  2. Premeu el botó tramitar per enviar la sol·licitud.
  3. Rebreu comunicació de l’estat del vostre tràmit, via correu electrònic. També el podeu conèixer mitjançant el menú seguiment de les meves sol·licituds, de Carpeta Ciutadana.


Accepteu el certificat en cas que el vostre navegador us sol·liciti si confieu en l'emissor.

El nom dels arxius adjunts no poden contenir accents, ni espais ni símbols.


Enllaç: Sol·licitud online

Servei gestorParticipació i Processos participatius


CostGratuït


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto