Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Tràmits

Agenda

Presentació de candidatura al Premi Dona Sant Quirze

Descripció


El premi DONA DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS s’atorga en el marc del 8 de març, Dia internacional de les dones i té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.


Es lliurarà amb caràcter individual a una dona resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de la dona en qualsevol àmbit social, cultural, polític, laboral, educatiu, esportiu, d’investigació o que hagi contribuït en la defensa de la igualtat entre gèneres, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.


Altrament, i també en el marc del Dia internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional:


  1. Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit de Catalunya per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots els àmbits.
  2. Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit internacional per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots els àmbits.

 Qui ho pot demanar?


La candidatura pot ser presentada per:


  • La Presidència.
  • Mitjançant una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal.
  • Les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’Entitats, o per instància subscrita, si més no, per 50 residents del municipi.


En qualsevol dels supòsits, les propostes hauran d’anar acompanyades d’una valoració motivada i de les dades sol·licitades en el formulari de proposta de candidatura.


Documents que cal aportar

 


  • Model  de sol·licitud
  • Recollida de signatures, en el cas de sol·licitud subscrita per 50 residents o més del municipi.
  • Justificació raonada dels motius pels quals la persona proposada és susceptible d'un reconeixement públic. (Representativitat, implicació social, mèrits personals, professionals, repercussió de la seva trajectòria...).

 


Antelació amb que cal demanarEs poden presentar les candidatures del 22 d’octubre de 2015 al 15 de gener de 2016, a qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana municipals.On es demana (Presencial)


Oficina d'Atenció Ciutadana


Oficina Ajuntament

Plaça de la Vila, 1 (08192)
Dilluns a dijous de 8:30 a 19h, divendres de 8:30 a 14h
Telèfon: 937216800


Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 16.45 a 20h i divendres de 8.45 a 14h
Telèfon: 937480136


Consulteu els horaris especials de Setmana Santa, estiu i Nadal


email: oac@santquirzevalles.cat


 


Servei gestor

Servei de Coeducació i Polítiques de Génere


Cost

Gratuït


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto