Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Informació pública / Perfil de contractant

Perfil de contractant

Amb l'entrada en vigor de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, sobre la Contractació del Sector Públic, els perfils de contractants han d'estar vinculats amb les plataformes de contractació de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya, és per aquest motiu que a partir d'abril de 2018, es deixa en desús el perfil de contractant municipal i es procedeix a publicar tots els expedients de contractació a la plataforma de contractació pública de la Generalitat de Catalunya.


Accés a la informació relativa a les dades contractuals sense necessitat d'identificació prèvia. Es pot filtrar per l'òrgan de contractació, data d’adjudicació, tipus de contracte, durada, import, modificacions, pròrrogues, resolucions i adjudicatari.

5- Modificacions i pròrrogues de contractes

Durant el 2020 s'han poduït 2 modificacions i 16 pròrrogues de contractes (8 de 1a pròrroga i 8 de 2a pròrroga). Al document relacionat pots veure el detall dels contractes, el servei responsable, les seves dates, el tipus de pròrroga, els adjudicataris i els enllaços dels expedients complets.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto