Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Eleccions / Parlament de Catalunya / Eleccions al Parlament de Catalunya 2017 / Consulta i reclamació al cens electoral

Consulta i reclamació al cens electoral

Consulta i reclamació al cens electoral 21D 2017

Es podrà consultar i fer reclamacions censals del 3 al 10 de novembre

El cens electoral conté els moviments comunicats al Padró d’Habitants fins al 27 de juliol dels electors nacionals residents a Catalunya i els ciutadans espanyols residents a l'estranger que hagin tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu, amb majoria d’edat en la jornada electoral.

Les llistes del cens a les Eleccions al Parlament de Catalunya es poden consultar en el termini de 8 dies naturals, a partir del 3 de novembre i fins al 10 de novembre de 2017.

Durant l’esmentat període qualsevol persona també pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament:
 

CONSULTA I RECLAMACIÓ AL CENS ELECTORAL

 

LLOC  DIES  HORARI
Ajuntament (OAC)
Plaça de la Vila, 1

3 i 6 al 10 de novembre de 2017

De 8:30 a 19h, excepte
divendres (8:30 a 14h)
Torre Julià (OAC les Fonts)
C/ de Josep Mitats, 10
8 i 10 de novembre de 2017 Dimecres: 16:45 a 20h
Divendres: 8:45 a 14h

Consulta online: http://santquirzevalles.cat/consultacens 

La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. S’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 10 de novembre, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran per a futures eleccions.

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto