Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Eleccions / Parlament de Catalunya / Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

El TSJC manté definitivament les eleccions el 14-F

14 de febrer - Eleccions autonòmiques

La Generalitat de Catalunya i la Junta Electoral Central han ordenat reprendre el procés electoral

Els continguts es poden alterar en funció de possibles ajornaments i dels esdeveniments derivats en la pandèmia de la COVID-19


Consideracions derivades de la COVID-19

La Generalitat de Catalunya ha desestimat la possibilitat de votar en diferents jornades i descartat la utilització d’urnes mòbils o l´ús del vot electrònic atesa la dificultat de tenir-ne un marc normatiu a temps i pel cost que suposaria.


Així, els principals objectius a aconseguir les properes eleccions són els següents:


 • Minimitzar els riscos sobre la salut d'exercir el dret de vot i disminuir el risc de contagis.
   
 • Garantir el dret de vot de tota la ciutadani i informar sobre la sobre la seguretat per prevenir l’abstenció deguda a dubtes sobre salut.
   
 • Protegir la legitimitat del procés electoral, maximitzar la transparència i el nivell de consens sobre el procés, reduint comportaments de boicot.

Els detalls particulars de seguretat que es traslladarà a l'Ajuntament els definirà el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT).


 


Recomanacions

 • Es recomana sol·licitar el vot per correu. Si es vol, la petició es pot fer telemàticament (IdCAT) sense desplaçar-se a les oficines de Correus i es permetrà que el seu personal pugui recollir el sobre electoral des del domicili de recepció. Si no teniu l'IdCAT podeu demanar cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament.
   
 • Si no s'ha demanat el vot postal, es suggereix portar el vot preparat des de casa i exercir el dret a vot dins d’unes determinades franges, apel·lant a la responsabilitat de cada persona fer-ne seguiment.
   
 • Per les persones que viuen en residències es recomana consultar el protocol i l'apartat “Preguntes més freqüents” seguint l'enllaç següent.

En tot cas, s’informarà de les mesures de seguretat que adopta l'Ajuntament per garantir el dret de vot amb la màxima seguretat possible.


Locals de votació

Per garantir la seguretat, els canvis de locals electorals són els següents

L’Escola el Turonet passa al Gimnàs Municipal, el Local Social del Poble Sec al Celler de Can Barra, els electors de la Secció Censal núm. 10 votaran a la Patronal per l'avinguda de Pau Casals i els votants de la Secció Censal núm. 11 ho faran al Casal Serra de Galliners pel carrer del Pintor Vila Puig, 22. El mapa ampliat dels locals electorals es pot consultar en aquest enllaç.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto