Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Pla d'Actuació Municipal / Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019

El Pla d'Actuació Municipal per al mandat 2015-2019 esdevé un resum ordenat del conjunt de propostes d’actuació que l’equip de govern municipal vol fer arribar als veïns i veïnes del nostre poble, a les entitats i a la resta dels grups municipals del nostre Ajuntament.

Volem destacar que la proposta de PAM recull una sèrie d’accions a curt termini que seran abordades amb la màxima celeritat per tal de dotar de l’estructura i els canals de participació popular necessaris per assolir i garantir l’ampli debat del present document.


El present mandat conté 7 eixos principals d'actuació i 83 accions.

Al document relacionat es pot veure desglossat el PAM al detall amb el seu rentiment de comptes: estat d'execució, descripció de les accions, costos i despeses derivats i enllaços o documentació relacionada.


Què es el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un full de ruta, que pretén fixar uns objectius de municipi amb una cronologia per aconseguir-los, així com l’activitat i accions emprendre per tal d’assolir-los. Al ser doncs la voluntat d’establir uns objectius municipals, cal que tots i totes els que conformem Sant Quirze tinguem la seguretat i garantia de poder participar en la seva redacció i la vetlla del seu desenvolupament.

No cal dir, i més endavant s’hi fa esment, aquest PAM ha de ser viu, revisable i per tant modulable a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva a l’hora de ser incorporada.


Actualitzat a 16 de gener de 2019

 Actualitzat a 16 de gener de 2019


Notícies acció govern

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto