Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal (PAM)

El Pla d'Actuació Municipal per al mandat 2015-2019 esdevé un resum ordenat del conjunt de propostes d’actuació que l’equip de govern municipal vol fer arribar als veïns i veïnes del nostre poble, a les entitats i a la resta dels grups municipals del nostre Ajuntament.

Volem destacar que la proposta de PAM recull una sèrie d’accions a curt termini que seran abordades amb la màxima celeritat per tal de dotar de l’estructura i els canals de participació popular necessaris per assolir i garantir l’ampli debat del present document.


El Pla d'Actuació Municipal del present mandat conté set eixos principals d'actuació.

Al document relacionat es pot veure desglossat el PAM al detall.


Què es el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un full de ruta, que pretén fixar uns objectius de municipi amb una cronologia per aconseguir-los, així com l’activitat i accions emprendre per tal d’assolir-los. Al ser doncs la voluntat d’establir uns objectius municipals, cal que tots i totes els que conformem Sant Quirze tinguem la seguretat i garantia de poder participar en la seva redacció i la vetlla del seu desenvolupament.

No cal dir, i més endavant s’hi fa esment, aquest PAM ha de ser viu, revisable i per tant modulable a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva a l’hora de ser incorporada.


Notícies acció govern

Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto