Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Territori i Medi Ambient / Mesa d'Ecologia Urbana

Mesa d'Ecologia Urbana

Reglament de funcionament de la Mesa d'Ecologia Urbana

 El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària del 24/04/2020 va aprovar inicialment el Reglament de funcionament de la Mesa d'Ecologia Urbana de Sant Quirze del Vallès.

L'acord es sotmet a informació pública per 30 dies hàbils a partir de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Transcorregut aquest termini sense que s'hagin presentat reclamacions, l'acord esdevindrà definitivament aprovat.

Publicació:

BOPB: 11/06/2020

etauler: 02/06/2020

exposició pública fins: 24/07/2020

Aprovació definitiva:

Transcorregut el teermini d'informació pública, en no haver-se presentat cap al·legació i/o reclamació, l'acord aprovat inicialment pel Ple de 24/04/20 ha esdevingut definitiu.

El Reglament entrarà en vigor als quinze dies següents a la seva publicació al BOPB de 29/09/20.

 

 

Creació Mesa d'Ecologia Urbana

 El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 30/12/2019 va aprovar la creació de l'òrgan sectorial de participació anomenat "Mesa d'Ecologia Urbana" de Sant Quirze del Vallès, el qual és un òrgan col·legiat, de caràcter fonamentalment tècnic, amb funcions d'assessorament, emissió i formulació de propostes i suggeriments en relació a les actuacions municipals en matèria de territori, ecologia urgana i espai públic

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto