Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Territori i Medi Ambient / Protecció Civil

Protecció Civil

Protecció Civil

Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Sant Quirze del Vallès

Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Sant Quirze del Vallès

Aquest document conté els riscos territorials, risc químic, incendis forestals, inundacions, transport MMPP, nevades, emergències aèries, risc sísmic, risc radiològic i per ventades.

El Ple de l'Ajuntament de 26/04/18 va aprovar inicialment el document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM9 de Sant Quirze del Vallès, redactat per la Gerència dels Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona.

L'aprovació inicial va ser publicada al Butlletí Oficial de la Província de 12 de juny de 2018, al diari El Punt Avui de 6 de juny de 2018, al tauler d'edictes municipal i a la pàgina web de la Corporació.

Transcorregut el termini d'exposició pública, sense que s'hagin presentat al·legacions i/o reclamacions, tal com disposava la resolució, l'aprovació inicial ha esdevingut defintiva.

Aprovació inicial: PLE 26/04/2018

Publicació Diari: El Punt Avui 06/06/2018

Publicació BOPB: 12/06/2018

Aprovació definitiva: 25/09/2018


Conveni de col·laboració 2021 en matèria de Protecció Civil

La Junta de Govern Local en sessió ordinària de 09/02/2021 va aprovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l'Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Sant Quirze del Vallès, en matèria de Protecció Civil al municipi per a l'any 2021.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto