Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Subvencions i ajuts

Subvencions i ajuts

Subvencions i ajuts

En aquest apartat es proporciona informació sobre les subvencions i ajudes municipals

Les subvencions s’atorguen per fomentar una activitat concreta d'utilitat o interès social, o per promoure la consecució d'un fi públic determinat. L’entitat beneficiària s’obliga a realitzar l’activitat objecte de la subvenció, i a justificar-ne la realització.
 
Les subvencions poden ser atorgades mitjançant convocatòries de subvencions i ajuts, en les quals es publiquen les bases on es fixen les condicions i requisits, i que s’atorguen en règim competitiu. L’Ajuntament té una àmplia oferta de convocatòries de subvencions, que va des de les accions socials fins a les entitats, passant per les polítiques de joventut.

A més a través dels convenis també es materialitzen ajudes econòmiques en forma de subvenció a les entitats signatàries, i en el qual es fixin les condicions de desenvolupament de l’activitat subvencionada.

També, des del Portal de Transparència i la pàgina web es pot accedir als acords de Junta de Govern local que aproven els subvencions i ajuts.

Podeu veure el conjunt de subvencions i ajudes atorgades, desglosades per cada any, des de l'exercici 2015 i fins a l'actualitat.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto