Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2020-2023

El Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 és el compromís de l’equip de persones que conformem el govern municipal que es pot sintetitzar en cinc conceptes principals: participació, transparència, educació 360, agenda urbana 2030 i projectes de futur.

És una eina de govern pública per a la gestió de les polítiques municipals que té com a conseqüència que el conjunt de l’organització municipal s’ha de dotar d’una determinada cultura de gestió que faciliti la transparència i la participació ciutadana.

Això requereix un procés que no s’improvisa, sinó que comporta situar-se sistemàticament en l’àmbit de l’acció política i tècnica per objectius. Per consegüent, el PAM és un exercici de pròpia organització, de plasmació del programa amb el què ens vàrem presentar el maig de 2019 i és, alhora, un exercici de transparència i informació davant el conjunt de la ciutadana. Un document que entenem que ha de ser una porta oberta a la ciutadania perquè es faci partícip de les petites i grans decisions d’aquest mandat, que han de fer de Sant Quirze del Vallès un millor lloc on viure junts.


Què és el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un full de ruta, que pretén fixar uns objectius de municipi amb una cronologia per aconseguir-los, així com l’activitat i accions emprendre per tal d’assolir-los.

El PAM és un element viu, revisable i per tant modulable a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva a l’hora de ser incorporada.


 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto