Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Recursos humans

Recursos humans

Ocupació pública

Funció pública és la relació de caràcter especial que desenvolupen el conjunt de persones que treballen a l’Administració.


El personal al servei de les Administracions Públiques s’anomenen, genèricament, empleats públics i es regeixen per l’Estatut bàsic de l’empleat Públic (Llei 7/2007, de 12 d’abril).
 

L’estructura formal de la funció pública està definida pels cossos en els quals s’agrupen els funcionaris, per les categories del personal laboral i per una catàleg de llocs de treball, sobre la qual s’organitza la gestió dels recursos humans de l’Ajuntament.
 

En aquest web trobareu informació sobre els serveis i els continguts de la funció pública de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès gestionats pel Servei de Recursos Humans, a qui correspon establir els objectius i elaborar els criteris d'actuació en matèria de personal i organització de l'Ajuntament, definir els mètodes de selecció i reclutament de personal de la funció pública, i impulsar i coordinar les polítiques de millora i modernització de l'Ajuntament.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto