Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Ordenances, reglaments, normativa i resolucions judicials / Ordenances municipals / Nova ordenança de sorolls i vibracions

Nova ordenança de sorolls i vibracions

Nova ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions

El Ple en sessió de data 26 d'abril de 2012 es va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions i el mapa de capacitat acústica de Sant Quirze del Vallès.

 

Aquest acord s'ha exposat en el Butlletí de la província de data 31 de maig de 2012 i se sotmet a informació pública durant trenta dies hàbils, es a dir el termini finalitza el dia 5 de juliol de 2012.

 

També es va realitzar l'anunci al Diari de Sabadell de data 22 de maig de 2012.

 

El Ple en sessió de data 27 de setembre de 2012 va resoldre les al·legacions presentades durant l'exposició pública i va aprovar definitivament el text de l'Ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions i el mapa de capacitat acústica de Sant Quirze del Vallès.

El dia 5 de novembre de 2012, es va publicar l'anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la resolució i l'annex de l'ordenança municipal i el mapa de capacitat acústica, que entra en vigor l'endemà de la seva publicació.

 

 - Ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions

- Memòria del Mapa de capacitat acústica de Sant Quirze del Vallès

- Plànol del Mapa de capacitat acústica (I)

- Plànol del Mapa de capacitat acústica (II)


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto