Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Recursos humans / L'accés a la funció pública

L'accés a la funció pública

L'accés a la funció pública

El sistema de provisió definitiva dels llocs de treball de la Plantilla d’aquest Ajuntament, és el que estableix l’Estatut bàsic de l’empleat Públic (Llei 7/2007, de 12 d’abril), és a dir, mitjançant convocatòria pública. Aquestes convocatòries les publiquem a la pàgina web (www.santquirzevalles.cat), al tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament, al Diari de Sabadell i si és precís al BOP i al DOGC.

 

Així mateix, per cobrir puntes de treball dels diferents serveis i de caràcter extraordinari, disposem de borses de treball. Aquestes borses de treball, convocades públicament ens proporcionen una relació de suplents mitjançant la qual atenem per ordre de puntuació les diferents necessitats que ens sobrevinguin.

 

Altrament tens a la teva disposició el Servei a l’Ocupació de Sant Quirze del Vallès, servei que s’ofereix des de la Unitat de Treball i Ocupació, on et podràs inscriure si vius a Sant Quirze o demanar les dades del servei del seu municipi. Un cop formis part del servei, serà informat de tots els processos selectius que convoqui aquest ajuntament (Contacte: ocupacio@sqvalles.org, 937215208)

 

Per altra banda, si estàs interessat en rebre més informació sobre els sistemes d’accés a la funció pública, ens posem a la teva disposició per tal d’orientar-te en aquest sentit.

 


 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto