Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Eleccions / Parlament Europeu / Eleccions Europees 2014 / Consulta i reclamació al cens electoral

Consulta i reclamació al cens electoral

Consulta i reclamació al cens electoral

Es pot consultar o fer reclamacions censals del 7 al 14 d'abril

El cens electoral conté els moviments realitzats al padró d’habitants fins al 28 de gener dels electors nacionals i dels ciutadans de la Unió Europea que hagin manifestat l’exercici al dret de sufragi, que resideixen a l’estat, amb majoria d’edat en la jornada electoral.

D'acord amb la normativa electoral, les llistes del cens a les Eleccions Europees es poden consultar en el termini de 8 dies naturals, a partir del 7 d’abril i fins al 14 d'abril de 2014.

Durant l’esmentat període qualsevol persona també pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament:
 

CONSULTA I RECLAMACIÓ AL CENS ELECTORAL

LLOC  DIES  HORARI
Ajuntament (OAC)

Plaça de la Vila, 1
Del 7 al 14 d’abril de 2014 Dilluns a dijous: 8:30 a 20h

Divendres: 8:30 a 14h 

Torre Julià (OAC les Fonts)

C/ de Josep Mitats, 10

9 i 11 d’abril de 2014  Dimecres: 17 a 20h

Divendres: 9 a 14h


Consulta online: http://www.oficinavirtual.santquirzevalles.cat/consulta_cens

La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. S’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 15 d’abril, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran per a futures eleccions.

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h i 16 a 18h).


Documents relacionats

Serveis municipals relacionats

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto