Vot per correu i exterior a les eleccions autonòmiques del 14-F 2021

Els electors residents a Catalunya podran sol·licitar-ho del 22 de desembre de 2020 fins al 5 de febrer de 2021 (a les 14h), i els residents a l'estranger en funció de la seva inscripció al cens

Empadronats a Catalunya i residents a l’estranger que es trobin temporalment a Espanya

Es pot demanar presencialment a les oficines de Correus o en línia.
 

Per evitar desplaçaments es recomana presentar la petició electrònica del vot per correu amb IDCAT seguint els passos següents:

Una vegada sol·licitat, es podrà exercir el dret al vot des del mateix domicili lliurant-li al carter/a el sobre certificat tancat amb el vot el dia que porti la documentació.
 

En el cas que es demani la petició personalment a les oficines de Correus s'ha d’exhibir l’original del document acreditatiu d’identitat i omplir els formularis en paper disponibles a tal efecte.

Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 14 de febrer de 2021, dia de la celebració dels comicis.


Petició telemàtica del vot per correu

Enllaç per accedir a la sol·licitud


No la poden utilitzar els electors residents a Espanya que es trobin temporalment a l’estranger ni els electors residents a l’estranger que ho sol·licitin des del seu país de residència.

 

Bústia de consulta per residents a l'exterior

Si ets resident a l’exterior i tens dubtes sobre com votar a les properes eleccions pots adreçar la teva consulta a eleccions@gencat.cat


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto